Stagiair Digital Marketing

Stage Marketing met een Missie - Clean Air Now!

Ben jij een Change Maker en een idealist met Digital Marketing talent? Wil jij jouw steentje bijdragen in de strijd tegen Climate Change? 

Kom naar StaticAir! Een tof jong team met vakidioten on a mission for Clean Air wacht op je! 

Ga mee op ontdekkingstocht in de fascinerende wereld van aerosolen en fijn stof! Leer waarom dit zo belangrijk is en waarom Digital Marketing hierin een sleutelrol speelt. Je gaat leren nog meer out of the box te denken. Met jouw analytische talent en SEO/SEA skills kan ook jij je steentje bijdragen aan schone lucht voor iedereen! Je kent je weg in een CRM systeem als Hubspot en wordt blij van dynamische dashboards met progressie. Jouw input vinden wij enorm waardevol en daarom ben je tijdens je stage-periode niet zomaar een stagiair, maar krijg je de kans om als gemotiveerde stagiair proactief heel veel dingen te leren, ontwikkelen en mee uit te denken. Laten we kijken waar jouw talenten, het beste aansluiten binnen StaticAir.


Wie zoeken we?

Je bent een zelfstandige persoonlijkheid en een analytisch, creatieve denker. Online Marketing is jouw speelveld, algoritmes zijn jouw lianen in de jungle van het Google landschap.

  • Je optimaliseert online campagnes via o.a. Google Ads en Hubspot. Je maakt voorstellen voor campagnes op LinkedIn en werkt deze uit. 
  • Je helpt met het opstellen van marketing plannen, E-books, landingspagina's en marketing automation. 
  • Je hebt een passie voor heldere analyses en dashboards. Je helpt met het uitvoeren van marktonderzoek.  
  • Je bent goed in het schrijven van B2B en B2G content. 
  • Foto’s en video’s weet je snel te bewerken volgens onze huisstijl.
  • Je communiceert uitstekend in het Nederlands en Engels zowel gesproken als geschreven.

Kom je afstuderen? Dan ben je van plan om resultaat te boeken, niet alleen voor jezelf, maar zeker ook voor het grotere geheel. Je weet je contentstrategie scherp te stellen en te verkopen aan de rest van het team.

Je krijgt een unieke kans om te leren in een branche die geen hapklare marketing brokken kent. Onderzoeken, denken en doen zijn je op het lijf geschreven.
Daarnaast kun je snel schakelen en signaleer je mogelijkheden, terwijl je tegelijkertijd werkt aan ECHTE oplossingen tegen luchtvervuiling.

Kortom, jij bent onze nieuwste advocate voor Clean Air!


Wat hebben wij jou te bieden?

Wij bieden je een stage met een missie. Wij zijn een internationaal bedrijf met een Can-Do mentaliteit. Na de lunch speel je een balletje pingpong en op vrijdagmiddag luiden we het weekend graag samen in. En mocht je niet meer weg willen, wie weet kunnen we daar dan een oplossing voor vinden. Punt is dat je hier een top stage kunt hebben en spraakmakend kunt afronden.

Stars do make a difference!


Opleidingsniveau: HBO-Bachelor/WO-Bachelor