Commercieel Medewerker Binnendienst

Commercieel Medewerker Binnendienst bij StaticAir: word onderdeel van ons gedreven team!

Over Ons: StaticAir, een jonge en zelfstandige onderneming, werkt nauw samen met het Nederlandse moederbedrijf Mark Climate Technology. Wij ontwikkelen systemen om in- en outdoor omgevingslucht te reinigen van schadelijke fijnstof. Wij zijn trots op onze unieke technologie, ontwikkeld door Nederlandse wetenschappers Dr. Ing. Jan Marijnissen en Dr. Ing. Rein André Roos. Binnen ons bedrijf heerst een open cultuur, waarin collegialiteit hoog in het vaandel staat. Ons gedreven team zorgt voor groei en ontwikkeling. Elke vrijdagmiddag bespreken we de week met plezier en enthousiasme, en op maandagochtend zetten we onze kansen om naar concrete opdrachten. 

Hoe ziet jouw dag eruit?

Als Commercieel Medewerker Binnendienst bij StaticAir ben jij de spil van onze verkoopadministratie en orderverwerking. Voor twee dagen per week concentreer je je op administratieve taken. Hierbij beheer je de verkoopadministratie, verwerk je orders en onderhoud je contacten over voorraad, transport en facturatie. Je bent in staat om deze taken nauwkeurig uit te voeren. Je hebt de mogelijkheid om 1 a 2 dagen per week je takenpakket uit te breiden met salesactiviteiten. Dit houdt in dat je direct betrokken wordt bij klantencontact/distributeurs wereldwijd en de commercieel manager ondersteunt.

Een greep uit de werkzaamheden:

•    Je verricht diverse administratieve werkzaamheden, zoals het versturen en inboeken van de uitgaande facturen. 

•    Je stelt order- en vervoersdocumenten op, inclusief alle correspondentie naar de klant en derde partijen via email.

•    Je hebt regelmatig contact over voorraad, transport en facturatie.

De mogelijke extra salesactiviteiten omvatten:

•    Je helpt klanten/distributeurs met hun vragen en ondersteunt je collega’s.

•    Je ondersteunt de commercieel manager in het helpen van de klant in de vorm van emails en eventuele online meetings. 

•    Daarnaast ondersteun je de afdeling marketing met de logistieke afhandeling voor beurzen en het is mogelijk dat je internationale beurzen bezoekt.  

Wie zoeken wij:

•    MBO plus/HBO werk- en denkniveau;

•    Minimaal één jaar werkervaring in een vergelijkbare functie;

•    Uitstekende mondelinge en schriftelijke vaardigheden in zowel het Nederlands als Engels;

•    Zelfstandig, ondernemend en communicatief sterk;

•    Nauwkeurig, leergierig en in staat om prioriteiten te stellen;

•    Ervaring met Exact software is een pre

Wat wij Bieden:

Wij bieden een inspirerende werkomgeving met een 'can-do' mentaliteit, waar geen enkele dag hetzelfde is. Je start met ons uitgebreide inwerkprogramma, een directe investering in jou als professional. Bij StaticAir krijg je alle ruimte en ondersteuning die je nodig hebt om uit te blinken in jouw functie. Je wordt onderdeel van een hecht team waarop je kunt bouwen. We hebben zowel parttime als fulltime mogelijkheden en bieden een marktconform salaris, afgestemd op jouw ervaring en de functie. Daarnaast hebben we een aantrekkelijk pakket secundaire arbeidsvoorwaarden voor je klaarliggen.

Geïnteresseerd?

Ben jij de enthousiaste en gedreven kandidaat voor deze uitdagende functie van Commercieel Medewerker Binnendienst bij StaticAir? Aarzel dan niet en stuur ons vandaag nog je CV en motivatiebrief via e-mail naar info@vacaturematch.com. Voor meer informatie kun je contact opnemen met Eugenie Kolff, 06-141 77 995. Wie weet ben jij binnenkort ons nieuwste teamlid!

StaticAir - Samen Bouwen aan Succes!